Szállás Fertőd, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

A környéke.hu működése

A környéke.hu portál alapvető célja a hazai turizmus népszerűsítése, illetve a minőségi szabadidő eltöltésének segítése. Alapkoncepció, hogy egy adott település környéke.hu oldalán minden olyan turisztikai tartalom (látnivalók, programok, szálláshelyek, stb.) megjelenik, aminek címe az adott település meghatározott sugarú körzetében van.
Létezik valamennyi magyarországi település környéke.hu oldala pl: http://gyor.kornyeke.hu, http://szeged.kornyeke.hu, stb., de léteznek megyei oldalak pl: http://vas_megye.kornyeke.hu, régiós oldalak pl: http://ferto-to.kornyeke.hu, illetve a főoldal: http://kornyeke.hu. Minden oldalon az adott környék turisztikai információi jelennek meg.

Szállásfoglalás

A környéke.hu egy találkozási, kapcsolat felvételi felület a szálláshelyek és a vendégek között. A kapcsolatfelvételt egy kitölthető űrlap kezelésével és az információk szálláshely felé történő továbbításával segíti, szállásközvetítéssel nem foglalkozik. A szálláshelyet bemutató szövegek, képek, illetve az oldalon található árak feltöltése a szállásadó lehetősége, valóságtartalma, hitelessége és mindenkori érvényessége a szállásadó felelőssége.
Valamennyi az elszállásolási szerződésből következő igény és kötelezettség kizárólag a szállásfoglaló és a lefoglalt szálláshely között jön lére. A megrendelt szolgáltatás ellenértéke közvetlenül a szálláshelynek fizetendő. A fizetés a szálláshelyen történik. Egyéb fizetési mód (pl. átutalás) a szálláshely és a vendég közötti megegyezés alapján lehetséges.
Mivel a környéke.hu rendszer egy kapcsolat felvételi felület, ugyan törekszünk az érvényesség és szabad kapacitások maximális figyelembe vételére, de mivel a kihasználtság a szálláshelyen folyamatosan változhat, a foglalások a szálláshely visszaigazolása után, illetve az alapján válnak érvényessé.

Látnivaló, program keresése

A környéke.hu portálon található turisztikai tartalmak a környék alapján jelennek meg. A szállások, éttermek, látnivalók és programok kereshetők, útitervbe gyűjthetők és kinyomtathatók.
Törekszünk az információk folyamatos figyelésére, nyomonkövetésére, de a turisztikai tartalmak központi ellenőrzése a portál üzemeltetőjének nem feladata, így azok valóság tartalmáért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben valótlan, sértő vagy jogszabályba ütköző turisztikai tartalmat talál, kérjük jelezze azt az info@kornyeke.hu email címen.
Éttermeknek, vendéglátó helyeknek, turisztikai szolgáltatóknak illetve önkormányzatoknak díjmentesen biztostjuk a lehetőséget turisztikai információk regisztrálására.

Útiterv készítés

A környéke.hu portál lehetőséget biztosít tetszőleges számú útiterv késztésére és tárolására. Az útitervekbe tartalmak gyűjthetők, az összegyűjtött tartalmak (szálláshelyek, látnivalók, programok) később megtekinthetők, vagy kinyomtathatók.
Az útitervek alapból nem nyilvánosak, de lehetőség van az elmentett útitervek publikálására is, mások számára nyilvánossá tételére, a nyaralások, kirándulások egymás közötti megosztására. Az útitervek közötti keresgélést szintén támogatja a portál.


 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben